Schrijven

Een tekst is zoveel meer dan een paar zinnen achter elkaar. Een goede tekst klopt van kop tot staart, inspireert, informeert of converteert én wordt gelezen door de doelgroep. Niet niks, zo’n stukkie tekst schrijven.

Wil je professionele teksten, maar heb je geen tijd of zin om zelf aan de slag te gaan? Ontbreekt het je aan kennis of creativiteit? Als tekstschrijver geef ik woorden aan jouw verhaal.

Teksten laten schrijven

Of het nu gaat om teksten voor een tijdschrift, website of bedrijfsvideo, ik zorg ervoor dat jouw verhaal of boodschap gehoord wordt. Dat doe ik door pakkend en lekker leesbaar te schrijven. In woorden die jouw publiek aanspreken. Een inspirerend achtergrondverhaal met flair? Geen probleem. Een informatieve blog zonder moeilijke woorden? Komt in orde. Teksten die goed vindbaar zijn in Google? Tot je dienst. Wanneer jij je teksten door mij laat schrijven, bijt ik me vast in het onderwerp en denk ik met je mee over de juiste ‘tone-of-voice’. Vervolgens ga ik zelfstandig aan de slag. Wat je krijgt: een doelgroepgerichte tekst, zonder fouten.

Tekst uitbesteden?

Is het tijd om jouw teksten uit te besteden aan een tekstschrijver? Vanuit mijn kantoor in Helmond schrijf ik uiteenlopende teksten. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

 

Heb je al een artikel, website-tekst, videoscript of andere tekst, maar twijfel je over de kwaliteit? Ik kan je tekst ook redigeren of corrigeren